Maastoestekilpailut 2017 Voittajat Siiri Ranttila ja Baron Foss

Tervetuloa ensi vuonna 2018 osallistumaan seuraaviin maastoestekisoihimme.

 Kesälaitumella vuonohevoset Paroni ja Flode.

Luonnollista ystävyyttä hevosten kanssa

Metsätilallamme kulkee yhdessä koirasusiemme kanssa usein täysin vapaina arktisia hevosiamme. Rodut ovat islanninhevosia, norjanvuonohevosia sekä Jakutian villihevonen. Jokainen hevosemme on aarteemme, kuten koirammekin. Ratsastamme onneksemme, nauttiaksemme elämästä, säilyttääksemme yhteyden aitoon elämään.
 
Maastoratsastusta lapin kauniissa ja rauhallisessa luonnossa ratsastuskansallemme. Aitoja seikkailuja hevosten kanssa. Pidämme myös suosittuja maastoratsastustunteja. Ratsastuksemme ovat vain kokeneemmille ratsastajille, lyhyemmissäkin ratsastuksissa osallistujien on hallittava hevonen kaikissa askellajeissa. Maastoratsastus on tavallista ratsastusta hurjempaa sekä hyvin mielenkiintoista.
 
Katso videomme youtu.be/SFcUCAUUHgs 
 
Tallillamme harjoittelemme myös maastoesteitä sekä ratsujousiammuntaa. Elämämme luonnossa antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet kokea näitä villejä lajeja. Tervetuloa jakamaan unohtumattomia hetkiä kanssamme.
Katso video ratsujousiammunnastamme https://youtu.be/RRiJYyB_xzc 
 
 Life is a Fairytale.
Tinja ja Paroni, jakaen saman mielen, saman sielun. Yhteys omaan hevoseen on valtavan kaunis, täynnä luottamusta ja yhteistä elämää. Paroni on uskomattoman hieno Norjan vuonohevonen. Uljas, luotettava ja pystyy paljoon!
 
 
 
 
Erämaa ratsastusta

Sama mieli, yhteinen elämä. Tinja ja Kongur jakamassa retkieväät. 
 
 
 
 
 
 
 Täysikuunvalossa veden pintaan heijastuu yksisarvinen. Maailman kauneus on vahvasti hevosissa ja ratsastaessa pääsee kokemaan luonnon ihmeitä. Milloin kotkat lentävät kanssamme, toisinaan pöllöt liitävät niin läheltä että saa kumartua hevosen kaulalle. Karhujen ja kettujen jälkiä, hetkeäkään en vaihtaisi pois ajasta hevosen kanssa. 
 

Islanninhevonen Grim

 

Viikinkiponi Paroni ja viikinki Alex


 

Sammakkolammella prinsessoja ja prinssejä

(Siiri ja Grim, Tinja ja Shamaani)

Viikinkihevosia himalaya suolakivellä.

Haltioiden jalanjäljillä

 

Sormusten ritarit, jäljestäjä ja turnajaisratsu, sekä ratsastusten vetäjä ja Kuningas

Urheat ratsut metsän keskellä yöpymässä

   

Jakutianponimme Myshka. Villihevonen Venäjän Siperiasta.

 

Islantilaiset tanssivat 

Maastoratsastustuntien hinnat:

1h 40€

2h 75€

3h 105€

 Vaelluksien hinnat:

200e/pv

 Tervetuloa ratsastamaan ja nauttimaan luonnosta!

 

Pakkasraja ratsastukselle on -30 astetta, kylmimmät tunnit voi ratsastaa ilman satulaa jolloin hevosen lämpö lämmittää myös ratsastajaa. Ilman satulaa ratsastus kehittää tasapainoa ja opettaa ratsastajaa tuntemaan paremmin hevosen liikkeet. Myös istunnalla vaikuttaminen hevoseen onnistuu helpommin ilman satulaa.