Maastoestekilpailut järjestetään tallillamme 31.7.2017

Voittaja saa ratsastaa Tallillamme vuoden ilmaiseksi. Ilmoittaudu Tinjalle perjantaihin mennessä ja käy harjoittelemassa rataa kanssamme vielä tällä viikolla. Kilpailu alkaa klo 18. Maastoesteiden korkeus on maksimissaan 80cm. Radalla on myös vesieste. Osallistumismaksu on 20e. Mahdollista osallistua tallimme hevosilla tai omalla. Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen maastoesteratsastukseen parhaimmillaan!

 

Luonnollista ystävyyttä hevosten kanssa

Maastoratsastusta lapin kauniissa ja rauhallisessa luonnossa ratsastuskansallemme. Aitoja seikkailuja hevosten ja kokeneiden oppaiden kanssa. Ratsastusretkiä alkaen kahdesta tunnista kahteen päivään. Pidämme myös suosittuja maastoratsastustunteja. Pidemmät vaellukset (yli 3h) vain kokeneemmille ratsastajille, lyhyemmissäkin ratsastuksissa osallistujien on hallittava hevonen kaikissa askellajeissa. Maastoratsastus on tavallista ratsastusta hurjempaa sekä hyvin mielenkiintoista.
 
Katso videomme youtu.be/SFcUCAUUHgs 
 
 
Metsäjousiammunta radalla Hurja Kongur ja Tinja
 
Tallillamme harjoittelemme myös maastoesteitä sekä ratsujousiammuntaa. Elämämme luonnossa antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet kokea näitä villejä lajeja. Tervetuloa jakamaan unohtumattomia hetkiä kanssamme.
Katso video ratsujousiammunnastamme https://youtu.be/RRiJYyB_xzc 
 
 
 
 
Erämaa ratsastusta
 
 
 
 
 
 
 Täysikuunvalossa veden pintaan heijastuu yksisarvinen. Maailman kauneus on vahvasti hevosissa ja ratsastaessa pääsee kokemaan luonnon ihmeitä.
 
S

iperiassa järjestetään maastoratsastusta pohjoisilla hevosroduilla. Koirien lisäksi hevosilla on aina ollut suuri rooli elämäsämme. Ratsastustallimme on Suomen pohjoisin ja retkillämme pääsee samalla ihastelemaan lapin luontoa. Norjanvuonohevosemme ja islanninhevosemme ovat erittäin varmajalkaisia ja hyvä hermoisia maastoratsuja. Järjestämme maastoratsastustunteja sekä pitempiä ratsastusvaelluksia Inarin lähimaastossa, metsässä pehmeillä jäkäläkankailla. Metsässämme on myös villi maastoesterata jossa kokonaisuudessaan on 28 estettä. Pohjoisen hevoset ovat tehtyjä maastoon ja metsään, niiden kyydissä saamme nauttia ihania seikkailuja!

 

 

 

Islanninhevonen Grim

 

Viikinkiponi Paroni ja viikinki Alex


 


 

 


Tallimme nuorin ratsu, Shamaani 4v. ja Tinja

 

Sammakkolammella prinsessoja ja prinssejä

(Siiri ja Grim, Tinja ja Shamaani)

 

Tallimme nopeimpiin ratsuihin kuuluu tämä pörröharjainen virtahepo, Flode. Ratsastaja Elna.

Maastoestekilpailut pidetään vuosittain. Kisaratsukko Paroni ja Siiri Ranttila.

Viikinkihevosia himalaya suolakivellä.

Haltioiden jalanjäljillä

 

Sormusten ritarit, jäljestäjä ja turnajaisratsu, sekä ratsastusten vetäjä ja Kuningas

Urheat ratsut metsän keskellä yöpymässä

   

 Jakutianhevonen Myshka

Islantilaiset tanssivat

Aivan kuin Islannissa, vaikka vain täällä koti Suomessa, tosin upeassa tunturissa Kaamasmukassa.


Islanninhevonen Kongur

Maastoratsastustuntien hinnat:

1h 40€

2h 75€

3h 105€

 Vaelluksien hinnat:

200e/pv

 Tervetuloa ratsastamaan ja nauttimaan luonnosta!

 

Pakkasraja ratsastukselle on -30 astetta, kylmimmät tunnit voi ratsastaa ilman satulaa jolloin hevosen lämpö lämmittää myös ratsastajaa. Ilman satulaa ratsastus kehittää tasapainoa ja opettaa ratsastajaa tuntemaan paremmin hevosen liikkeet. Myös istunnalla vaikuttaminen hevoseen onnistuu helpommin ilman satulaa.