We run with Huskies because we love to do so. It is a way of life. 

Look video here youtube

 Magic of mushing

Ajamme rekikoirinemme Muotkatunturin erämaassa ja sen ympäristössä. Retkemme ovat villejä seikkailuja, täynnä jännittäviä hetkiä syvässä lumessa, kylmässä pakkasessa ja paikoissa joissa kukaan ei ole ennen liikkunut. Rakastamme talvea, eikä mikään keli ole huono. Retkillämme säilyy aina aito tunnelma luonnonrauhasta ja onnellisesta elämästä. Koiramme ovat todella luotettavia ja he osaavat hommansa! Rekikoirien kanssa retkeily on fyysistä ja vaatii voimia.

Talven taikaa rekikoiriemme kanssa voit nähdä Alexin tekemässä kauniissa videossa:

www.youtube.com/watch

Black Boys in the Fjells 

Naava ja Kuu

 

Muotkatunturin erämaa
 Yön yli retki

Ajamme päivät Muotkatunturin erämaassa ja yövymme laavuissa/teltoissansa makuupusseissa tähtitaivaan alla nuotion lämmössä. Paikka on todella rauhallinen ja koskematon, tutkimme reitin varrella eläinten lumijälkiä ja ylipäänsä talvista luontoa. Illalla ihaillaan taivasta täynnä tähtiä sekä mahdollisesti revontulia. Koirat nukkuvat laavujen ympärillä. Retkelle lähtiessä tutustumme koiriin ja valjastamme koirat yhdessä. Yön yli retkellä asiakkaat saavat kokea aidon rekikoiraelämän ja tuntea luonnon rauhan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Jokainen retki on oikea seikkailu! Retkeen sisältyy päivällinen ja aamupala sekä kuumaa juotavaa tauoilla. Osallistujien on oltava kokeneita ja enemmänkin extreme seikkailijoita.

Max.6 henk. Hinta 550€/asiakas

Teemme aidosti sitä mitä elämme, koirat ovat etusijalla kaikessa ja menemme niiden ehdoilla. Osallistujien tulee olla seikkailijoita, fyysisesti hyväkuntoisia ja lahjakkaita, omata selviytymistaidot luonnossa ja olla valmiita toimimaan haastavissa tilanteissa. Ja tottakai eläinrakkaus täytyy myös löytyä osallistujien sydämestä :)