Arctic wild spirit with horses

Kesäkurssit:

Luonnollista ystävyyttä hevosten kanssa ja taito käsitellä hevosia hyvin.

Opi lukemaan hevosesi/hevosten viestejä, ymmärtämään niiden lajinmukaista käyttäytymistä ja biologisia vaistoja. Opi kommunikaatiota & kontrollia, löydä kunnioitus ja luottamus. Ja tämän jälkeen hevosesikin ymmärtää sinua ja on onnellinen kanssasi.

Kurssi tarkoitettu nuorille ja aikuisille, hevosten omistajille, tai vain asiasta innostuneille.

Hevosmaailman kauneus on ihmeellistä ja hevosilla on valtavan hyvä sydän.

Elämästä tulee todella paljon upeampaa eläessä yhdessä hevosten kanssa. Heihin voi luoda voimakkaan kontaktin, aivan kuin Avatar elokuvassa, tai muissa taruissa. Meille ne tarumaailmat ovat totta ja hevoskuiskauksesta on tullut joka päiväistä elämäämme. Pelkkä rauhallinen ääni saa hermostuneen hevosen rauhoittumaan, pelkkä turvaa tuova kosketus pillastuneen taas rauhalliseksi. Juuri sitä hevoset meiltä toivovat: turvaa ja tukea, johdonmukaisuutta, ystävyyttä.

Pidämme sekä perus että jatkokurssin, joihin voi halutessaan osallistua molempiin. Peruskurssi pidetään 9-10.6.2018, ja jatkokurssi 16.-17.6.2018. Jos on paljon kysyntää, pidämme myös useampia kursseja.

Kursseilla mukana 11 ainutlaatuista hevosta/ponia, mm. Mustangi USA:n Oregonista, Jakutianhevonen Venäjän Siperiasta, Viikinkien sotaratsuja, sekä kirjavia islanninhevosia jne.. käytössä Round pen, upeat maastoratsastusreitit, Maastoesteet sekä maastorata jännine paikkoineen (trail riding lännen ratsastuksessa, mutta me emme ratsasta puhtaasti lännen ratsastusta vaan luonnollisesti ilman kuolaimia ja jopa ilman satulaa :) ).

Käytämme Monty Robertsin hevosmiestaito tekniikkaa tukena oppimisessa hevosten kanssa. Parhaimmat opettajamme ovat kuitenkin hevosemme. 

Leireille voi saapua aamuisin lähiseudulta (esim. Ivalo) autolla ja kauempaa tulevat voivat majoittua lisämaksusta meillä mökeissä tai jopa kaminateltassa halutessaan. Omat eväät mukaan, niitä syödään ulkona tulien äärellä tai laavussa.

Hinta 220e/ kahden päivän kurssi, riippumatta onko perus- tai jatkokurssi. Päivittäin klo 10-16. Katseluoppilaat hinta 25e/pv.

Ilmoittautumiset viimeistään kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Mitä aiemmin sen parempi! Arcticwolves.tinja@gmail.com

Tervetuloa onnelliseen hevosmaailmaamme!!

This is all Magic. Keiju and Shaamani.

BLM Mustang Luna

Following heart

Wild horses gives us the power of nature, teach us to be one with the beautiful world. They let us be free. Horses are our best friends, our soul sisters and brothers. We ride them as they like it. Bareback, bitless. 

 

                                                                                                                                 c.Daniel Koh

 

Kongur and Luna

Here is a link to our magical snow riding video YouTube 

Deep blue snow

Arctic joy

Kongur and Bligur

Icelandic Bligur.

Bligur for training in the round pen.

My little ponies

Yakut horse Myshka and Tinja. These two are very similar.

Myshka running in the round pen for training.

Icelandic Grim. Dreamhorse.

Mustang Luna. She is a miracle.

 

Video about Luna

 

Kirjavat Issikat saapuivat luoksemme Kaakkolantilalta. Kiitos Anita näistä todella ihanista ja hienoista hevosista! 

Entro fra Kaakkola. Omistaja Anita Kaakkola.

Gridur fra Kaakkola

Paroni, Gridur ja Entro

Groundwork, Entro and Alex

Fjording Flode

Kongur, the Braveheart

Horseback riding video from the Fjells YouTube   

 

 

 

 

Crosscountry Horse riding                                                                               c.Brice Portolano

 

 

Power of Nature                                                                                                                   c.Brice Portolano

Shamaani Spirit horse, Tinja and Siperia  

Shaman and Tinja, Mounted Archery                                                   c.Brice Portolano

Fairytale

Flode warhorse, Alex, Susi, Joki and Siperia 

Luonnollista ystävyyttä hevosten kanssa

Metsätilallamme kulkee yhdessä koirasusiemme kanssa usein täysin vapaina arktisia hevosiamme. Rodut ovat islanninhevosia, norjanvuonohevosia sekä Jakutian villihevonen. Jokainen hevosemme on aarteemme, kuten koirammekin. Ratsastamme onneksemme, nauttiaksemme elämästä, säilyttääksemme yhteyden aitoon elämään. Jokainen sielu joka kokee yhteyden hevosiin ja jonka taidot antavat hevosen luottaa, tervetuloa ratsastamaan kanssamme! 
 
Maastoratsastusta lapin kauniissa ja rauhallisessa luonnossa ratsastuskansallemme. Aitoja seikkailuja hevosten kanssa. Pidämme myös suosittuja maastoratsastustunteja. Nyt talvisin usein illemmalla otsalampun valossa, tähtien ja revontulten loisteessa. Ratsastuksemme ovat vain kokeneemmille ratsastajille, lyhyemmissäkin ratsastuksissa osallistujien on hallittava hevonen kaikissa askellajeissa. Maastoratsastus on tavallista ratsastusta hurjempaa sekä haastavaa. Oikeaa seikkailua joka hetki!
 
Katso videomme youtu.be/SFcUCAUUHgs 
 
Tallillamme harjoittelemme myös maastoesteitä sekä ratsujousiammuntaa. Elämämme luonnossa antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet kokea näitä villejä lajeja. Tervetuloa jakamaan unohtumattomia hetkiä kanssamme.
Katso upea video ratsujousiammunnastamme https://youtu.be/RRiJYyB_xzc 
 
Horseback archery
 
 Life is a Fairytale.
Tinja ja Paroni, jakaen saman mielen, saman sielun. Yhteys omaan hevoseen on valtavan kaunis, täynnä luottamusta ja yhteistä elämää. Paroni on uskomattoman hieno Norjan vuonohevonen. Uljas, luotettava ja pystyy paljoon!
 
 
     Northern Life                                                                                                       c.Brice Portolano
Wild
 
Peace of Nature  
Erämaa ratsastusta

Sama mieli, yhteinen elämä. Tinja ja Kongur jakamassa retkieväät. 
 
 
 
 
 
 
 Täysikuunvalossa veden pintaan heijastuu yksisarvinen. Maailman kauneus on vahvasti hevosissa ja ratsastaessa pääsee kokemaan luonnon ihmeitä. Milloin kotkat lentävät kanssamme, toisinaan pöllöt liitävät niin läheltä että saa kumartua hevosen kaulalle. Karhujen ja kettujen jälkiä, hetkeäkään en vaihtaisi pois ajasta hevosen kanssa.

 

Viikinkihevosia himalaya suolakivellä.

Paroni and  Shamaani home sweet home

Paroni, Shamaani, Flode and Grim

 

Myshka

Islantilaiset tanssivat 

Maastoratsastustuntien hinnat:

1h 40€

2h 75€

3h 105€

 Vaelluksien hinnat:

200e/pv

 Tervetuloa ratsastamaan ja nauttimaan luonnosta!

 

Pakkasraja ratsastukselle on -35 astetta. Läpi talven ratsastamme ilman satulaa lampaan talkoilla. Ilman satulaa ratsastus kehittää tasapainoa ja opettaa ratsastajaa tuntemaan paremmin hevosen liikkeet. Itse ratsastan kesät talvet aina ilman satulaa. Näin voi olla liikkeessä täysin hevosen kanssa samassa tahdissa.